Každý měsíc nové menu z aktuální sezónní nabídky

5-ti chodové menu

Studený předkrm: Tatar z čerstvého kapra s máslovým toustem
Polévka: Zeleninový krém s restovanou pančetou
Teplý předkrm: Filet ze pstruha na čerstvém špenátu
Hlavní chod: Prso z kukuřičného kuřete na pečené zelenině s bramborovým pyré
Dezert: Flambovaná palačinka s vanilkovým créme fraiche
á pax 590,- Kč

7-mi chodové menu

Studený předkrm: Srnčí terina s brusinkami a marinovanou hruškou
Polévka: Hříbkový krém s krutony
Teplý předkrm: Bažantí prso s vinnou redukcí
Ryba: Filet ze pstruha s koprovým přelivem
Hlavní chod: Medailonky z kančího hřbetu s omáčkou z podzimní zeleniny a hub, pečený brambor s rozmarýnem
Sorbet: Domácí ovocný sorbet
Dezert: Gratinované lesní ovoce s mascarpone
á pax 890,- Kč